LINEMARK
CONCENTRATEN

Breed assortiment
geconcentreerde mengverf

VAN BUDGET TOT PREMIUM KWALITEIT

ZEER HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

GESCHIKT VOOR ALLE MARKEERWAGENS

LINEMARK CONCENTRATEN

BREED ASSORTIMENT GECONCENTREERDE MENGVERF

Linemark Nederland bied een breed assortiment zeer hoogwaardige concentraten ( mengverf ) aan welke geschikt zijn voor de Linemark iGO maar ook in alle bestaande sproei en/of wiel op wiel markeerwagens gebruikt kunnen worden. Van de zeer scherp geprijsd “Linemark A50” kwaliteit tot de meest hoogwaardige “Dazzle en Stadium” premium kwaliteit hebben wij producten voor zowel de amateur wereld als de professionals

Linemark A50

Een geweldig scherp geprijsd kwaliteitsproduct, welke in de verhouding 1 : 3 voor een eerste belijning tot 1 : 6 voor een over-belijning aangemengd kan worden met water. Uitstekende hechting, zeer regenbestendig en te gebruiken in alle bestaande markeermachines. Special ontwikkeld voor de veel eisende Nederlandse markt met een super “prijs-kwaliteit” verhouding!

Premierline

De formule van Premierline vult de ruimte op tussen standaard en premium concentraten. De verf is geschikt voor alle sproei- en wiel-aanbrengmachines en geeft een sneldrogende lijn van zeer hoge kwaliteit. De verf is economisch in het gebruik en kan worden verdund in de verhouding 1 : 5 voor de eerste belijning en maximaal 1 : 10 voor een over-belijning, afhankelijk van de weersomstandigheden en de toestand van het veld. Bij gebruik in een sproeimachine is het raadzaam de verf door een filtertrechter in de tank te gieten.

Dazzle

Dit product is onze zeer geconcentreerde premiumverf, speciaal geformuleerd voor de eisen van professionele sportclubs. Het is een hoog-gepigmenteerd concentraat voor maximale dekking. Voor de eerste belijning wordt de verf verdund in de verhouding vanaf 1 : 4, afhankelijk van de conditie van het gras en de voorkeuren. Voor het over-belijnen is de verhouding maximaal 1 : 10. De hoog-gepigmenteerde concentratie van de verf zorgt voor een langdurige, duurzame lijn, geschikt voor alle soorten belijningsmachines met een sproeikop of aanbrengwiel. Dazzle is geschikt voor gebruik met de “Flat Fan” nozzles.

Stadium

stadiumStadium is geformuleerd voor traditionele belijningsmachines met een aanbrengwiel voor de professionele markt. Deze premium verf wordt onverdund gebruikt of met maximaal 10% water toegevoegd. Een op titanium gebaseerd product waarbij de hoge concentratie van vaste deeltjes zorgt voor een helderwitte, sneldrogende lijn die geschikt is voor alle stadions waar deze eigenschappen van groot belang zijn. Het product is niet geformuleerd voor gebruik in sproeimachines.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR

BEL MIJ TERUG

Error: Contact form not found.

DOWNLOADS